• Nederlands
  • Deutsch

Meer informatie en reserveren

Algemene voorwaarden<

Vincent Drost & Duve van Boggelen
+49 (0) 176 - 344 55 211
info@davidu.info

Over ons

DuveVincent

Wij, Duve van Boggelen en Vincent Drost, zijn sinds mei 2012 de trotse eigenaren van dit appartement in deze inspirerende omgeving. Onze uitdaging bestond eruit de grijze verwaarloosde ruimte om te vormen tot een plek waar men zich graag ontspant en zich prettig voelt.

Klussen aug. 2008

Het resultaat is een ruim, licht, modern en comfortabel appartement, waar we trots op zijn. We hebben de ruimte optimaal benut en in 40 m2 een open ruimte geschapen met een volledig ingerichte keuken en een compacte badkamer. En dat alles in de levendige Bergmannkiez in Kreuzberg Berlijn.

Centraal in ons leven staat vormgeven, dat doen we naast onze werkzaamheden als kunstenaars ook in het opknappen van oude huizen die we een eigen karakter en sfeer mee willen geven.

Naast dit appartement in Berlijn hebben we daarom nog 2 vakantiehuizen in Noord Thüringen en een appartement in Berlijn Friedenau.

Am Bach, Kyffhäuser

Vakantiehuis Süd Harz

Naast ons Kunsthaus met vakantiewoning zijn we sinds augustus 2008 de trotse bezitters van een voormalige boerenhuis in het fantastische Kyffhäuser gebergte (Süd Harz). We waren direct gegrepen door de prettige atmosfeer die in het huis en de tuin hangen. Het stond toen 4 jaar leeg en was de 20 jaar daarvoor als vakantiehuis gebruikt door de originele bewoners. Het huis was nog geheel in vooroorlogse stijl, zoals een 'trockenklo' en verwarming met kolenkachels. Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk originele details behouden. We hebben gewerkt met de materialen die bij het huis en de stijl passen, zoals leemstuc, lampen en meubels die in het huis aanwezig waren.

Kunsthaus DAVIDU met appartement, Niederrhein

Kunsthaus DAVIDU

Naast dit vakantiehuis hebben we tot eind 2014 samen Kunsthaus DAVIDU in Kalkar-Appeldorn gerund. Duve is kunstenaar en verzorgt daarnaast cursussen Schilderen en tekenen. Vincent heeft, naast de inzet voor Kunsthaus DAVIDU, een adviesbureau voor re-integratie en kennismanagement. Klik op de foto hiernaast voor meer informatie over Kunsthaus DAVIDU.