• Nederlands
  • Deutsch

Eten & drinken

Maak van uw bezoek in de hoofdstad een culinaire wereldreis: al lang is de Berlijnse keuken even internationaal als zijn bezoekers – zonder inbreuk te doen op zijn regionale charme.
In de directe omgeving van ons appartement vind u een veelheid aan bars en restaurants uit alle windstreken.

Vooral kleine maar chique buurtrestaurants serveren buitenissige gerechten ook voor de kleine budgets. Vele restaurants zijn op familiebezoek ingesteld en heten de kleine gasten hartelijk welkom.

De zondagsbrunch is voor de Berlijner heilig. Langslapers kunnen in bijna alle cafés nog tot laat in de middag uitgebreid ontbijten. Populaire ontbijtbuurten vindt u op de Prenzlauer Berg, op de Kollwitzplatz of rond om de Kreuzberger Bergmannstraße.
Bij een etentje in het donker of bij moord als dessert wordt het diner ’s avonds een belevenis. Daarbij maken de bijzondere gastronomieconcepten de menukaart bijna tot bijzaak.

Wanneer een bijzondere ambiance wordt verlangd, kun je in Berlijn bijvoorbeeld ook met panoramablik op 200 meter hoogte of aan een tafeltje direct aan de Spree dineren.

Op loopafstand van ons appartement bevinden zich tientallen eetgelegenheden. Aanbevelingen vindt u in ons appartement ter plekke.